A Maglódi úton zavartalanul haladhat a forgalom.
A szomszédok észrevették és rendőrt hívtak.
A gyanúsítottakat őrizetbe vették a budaörsi nyomozók.
Ketten megsérültek.
Középiskolákban folytatták a toborzást.
A balesetet okozó férfi a helyszínről elhajtott, majd egy óra múlva visszatért és a rendőrök elfogták.
Zavartalanul haladhat a forgalom Szentmártonkáta térségében.
A fővárosi nyomozók két albán férfit és egy budapesti nőt fogtak el, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy kábítószerrel kereskedtek Budapesten.
A trükkös lopások és a zsebtolvajok okozta áldozattá válás megelőzése érdekében tartottak bűnmegelőzési előadást a veszprémi Vásárcsarnokban.
Két férfit gyanúsítanak a balatonfüredi rendőrök rablással és testi sértéssel, akik egy csopaki ingatlanban bántalmaztak egy idős embert, majd műszaki cikkeket vittek el tőle.
A forgalom rendőri irányítás mellett, egy sávon halad.
A Makói Rendőrkapitányság nyomozói három férfit állítottak elő, akik egy helyi gyár raktárhelyiségéből fémalkatrészeket tulajdonítottak el.
Békés megyében is megnyíltak a karácsonyi vásárok és az év vége közeledtével élénkül a forgalom az üzletekben, bevásárló központokban. A rendőrség nagy hangsúlyt fektet a bűncselekmények megelőzésére.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai több mint ötven kerékpárt regisztráltak Debrecenben a "Bike Safe" program keretében.
A bajai piacra látogatóknak bűnmegelőzési tanácsokat adtak az egyenruhások.
A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét egy férfi azonosításához egy verekedéssel összefüggésben.
Vásárlás közben fogták el a kecskeméti rendőrök a budapesti férfit.
„Hogy ne csak a Mikulást vegyük észre” elnevezésű balesetmegelőzési napot tartottak Jász-Nagykun-Szolnok megyében.
Egyeztető megbeszélést tartottak az esztergomi rendőrök és a régiói polgárőrei.
A hazai kriminalisztika mérföldkövének számított a dualizmus korában bevezetett daktiloszkópia, amely az 1907-ben négy áldozatot követelő, dánosi rablógyilkosság nyomozásában, majd a tárgyaláson is döntő bizonyítékként támasztotta alá a bűnösséget.
Hat város és 32 falu 90 ezer lakosának nyugalmáért felelnek a berettyóújfalui zsaruk 1701 négyzetkilométeren. Egy kapitányságon és hét rendőrőr­sön látják el feladataikat, közmegelégedésre.
Szállingóznak a határvadászjelöltek a Készenléti Rendőrség (KR) laktanyája felé: még civilben érkeznek, de odabent már rendőrként viselkednek.
Folytatódik az időskorúak áldozattá válásának elkerülését célzó „Időskori Kortárs-segítő” programsorozat Komárom-Esztergom megyében.
Az ujjnyom egyedi jellegzetessége okán az egyik legismertebb bizonyíték. Betegség és fizikai munka hatására a fodorszálak az azonosíthatatlanságig roncsolódhatnak. Mi több, van, akinek nincs és soha nem is volt ujjnyomata.
Az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának (ORFK OBB) főtitkára 2016. december 7-én sajtótájékoztatót tartott a „Soha ne igyál, ha vezetsz!” kampány legújabb kezdeményezéséről.
Három férfi 21 millió forint értékű ékszert lopott egy csepeli bevásárlóközpontból, de a XXI. kerületi zsaruk megakadályozták, hogy elmeneküljenek az arannyal.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya folytatja a 2016. november 28-án megkezdett adventi prevenciós figyelemfelhívó kampányát.
A Mikulással teljesítettek közös szolgálatot 2016. december 6-án a bajai rendőrök.
Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Ózdon leütötte áldozatát, majd elvette a földre került sértett értékeit.

Oldalak