Befejeződött a helyszíni szemle a főváros III. kerületében, ahol korábban baleset történt.
Ünnepi állománygyűlést tartottak Nemzeti Ünnepünk, október 23-a alkalmából a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon.
Gyalogost ütött el egy személyautó Budapesten.
Nemzeti Ünnepünk alkalmából részesültek jutalomban.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a 2014. október 23-i megemlékezések biztosítása miatt az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe a megye illetékességi területén.
A 20 éves férfi és fiatalkorú társa segítségnyújtás helyett kirabolt egy földön fekvő férfit Cegléden.
Pizsamában szökött el a kórházból a 18 éves férfi.
Sport és művészet - esélyegyenlőség a rendvédelemben, díj a kiemelkedő programokért.
Egy kamion csúszott az árokba Berettyóújfalu és Mezőpeterd között.
Megszűnt a forgalomkorlátozás a halálos baleset helyszínén, Szolnok külterületén.
Családi vita állhat a garázdaság hátterében.
Vízátfolyás miatt kellett lezárni két útszakaszt 2014. október 22-én reggel a főváros XVI. kerületében.
Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2014. október 22-én elismeréseket adott át a Rendőrségi Igazgatási Központban Nemzeti Ünnepünk, október 23. alkalmából.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Vas Megyei Igazgatóságának tájékoztatása szerint már csak öt útszakaszon szükséges továbbra is korlátozásokat fenntartani 2014. október 22-én, a 16 óra körüli állapot szerint.
A gyanúsítottakat a térfigyelő kamera segítségével követték, majd rövid időn belül el is fogták az erzsébetvárosi rendőrök.
A rendőrség eltűnés miatt keresi a 39 éves budapesti Szekeres Erzsébetet.
Csorna belterületén befejeződött a balesetes kamionok műszaki mentése.
Két hónap alatt kilenc autót tört fel, vagy rongált meg a járművekben található kisebb értékekért Szerencsen az a két fiatalkorú, akik elfogásukat követően beismerték a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését.
A tanúvallomások alapján hol „csinos nőnek”, hol „rusnya lánynak”, hol „lányos úrnak” festették le a sértettek a tolvajt. A zsaruk végül egy parókás, kisminkelt győri fiatalember csuklójára tettek karperecet.
A gyömrői járőr jellegzetes szagra figyelt fel a település egyik házánál, melynek alagsori ablakai be voltak deszkázva.
Egy idős asszony értékeire utazott egy magát rendőrnek kiadó kecskeméti férfi. A bizalmába férkőzött, majd ellopta arany ékszereit. Nem sokáig örülhetett a zsákmánynak.
Két ember életét mentették meg 48 órán belül a veszprémi zsaruk. Egy idős asszony otthon lett rosszul, egy zavart elméjű férfi a viaduktról akart leugrani.
A zsaruk tudják: az éjszaka közepén két alak egy fekvő ember mellett rosszat jelent. A terézvárosi járőr ezért kezdett intézkedni az Oktogonnál, és kiderült, nem csalt a szimata.
Négy éven át szexuális aktusra kényszerítette férjét egy asszony. Ha a férfi ellenkezett, a nő megfenyegette, hogy álmában leszúrja. Az 56 éves férj végül a rendőrségtől kért segítséget.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági fotópályázatára érkezett pályaművek díjátadóját 2014. október 22-én tartották Miskolcon.
Befejeződött a helyszínelés Mátraszele külterületén, a forgalom újra zavartalan.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte az összesített csapatversenyt és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal különdíját is.
A megalapozott gyanú szerint török és szír határsértőket akart Bécsbe szállítani a 34 éves szerb férfi.
Egy személy sérült meg a balesetben.
Mátraszele külterületén személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Oldalak