Megszűnt a félpályás útlezárás.
Rövid időn belül megtalálták a szegedi rendőrök azt a kisfiút, aki szerdán reggel tűnt el az egyik helyi általános iskolából.
Közlekedési baleset miatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani a gépjárművezetőknek a 74-es számú főúton.
Két 29 éves nőt és egy 29 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói rendőrök.
Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2016. május 7-én és május 8-án Budapest XI. kerületében.
A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője köszönetét és elismerését fejezte ki annak a miskolci állampolgárnak, aki közreműködött egy fiatal nő támadójának elfogásában.
A rendőrök a lakosság segítségét kérik Pécsett.
A rendőrség 24 órán belül bíróság elé állítási javaslattal élt egy férfival szemben, aki Sátoraljaújhelyen kirabolt egy férfit.
A biztonság témakörén felül, a rendőrség és társszerveik munkáját is megismerhették a gyerekek.
A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Nógrád Megyei Szervezetéhez látogattak el a rendőrök.
Delegáció közlekedése miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2016. május 5-én Budapest V. kerületében.
A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi és egy nő azonosításához.
A marcali rendőrök a lakosság segítségét kérik.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 03010/1842/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
A körzeti megbízottak adták át az óvodásoknak a rendőrség ajándékait: kerékpáros fejvédő sisakokat, térd- és könyökvédőket, valamint láthatósági mellényeket.
Beazonosítását követően elfogták a gyanúsítottat a lajosmizsei rendőrök.
A kunszentmártoni rendőrök öt percen belül a helyszínre érkeztek és őrizetbe vették azt a férfit, aki menekülni próbált a bűncselekmény helyszínéről.
A rendőrök tetten érték és elfogták azt a férfit, aki Budapest V. kerületében tépte ki egy idős nő arany láncát.
A rendőrök elfogtak egy férfit, aki Budapest VIII. kerületében tépte ki egy idős nő arany láncát. Társát, Horváth Norbertet még keresi a rendőrség.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az alábbi tanácsokkal kívánja elősegíteni, hogy a 2016. május 7-én és 8-án megrendezendő Debreceni Tavaszi Országos Kirakodóvásár idején se váljanak bűncselekmény áldozatává.
Különböző fenyegetésekkel 1,7 millió forintot csikart ki a gyanú szerint a nyírmihálydi L. Attila (34) és S. András (18) egy balkányi férfitól. A zsaruk két helyszínen egy időben fogták el őket.
Egy bábolnai telephelyen elásva találták meg a komáromi nyomozók azt a római kori sírkövet, amelyet 2012 októberében a lelőhelyéről lopott el a gyanú szerint a helyi M. Balázs (38). A férfi azt állítja: találta a kéttonnás kőtáblát.
Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Ózdon rátörte az ajtót egy idős nőre, majd erőszakkal elvette a sértett pénzét.
Eresz- és klímatolvajt fogott Niké, a nyomkövető kutya. Pár hónapja kifogott két betörőn, akik a házukkal ellentétes irányban bujkáltak, hogy félrevezessék a zsarukat. Gyors elfogásuknak is köszönhetően már vádemelést javasolnak ellenük.
Illegális fegyverműhelyt számolt fel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) április 28-án délután Budapesten. Egy egész arzenált foglaltak le egy III. kerületi lakásban.
Április 15-éig már 72 bujkáló személyt fogtak el elfogatóparancs alapján a Kecskeméti Rendőrkapitányság akció alosztályának zsarui, ugyanannyit, mint tavaly összesen. Az újjászervezett, tízfős csapattal tartottunk április 27-én egy 12 órás akcióban.
A rendőrök Egyeken elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt és fiát.
Őrhalom belterületén ellenőrizték a 23 éves férfit a rendőrök.
Delegáció közlekedése miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2016. május 5-én Budapest V. kerületében.
Átfogó ellenőrzést tartottak az autópálya Szabolcs megyei szakaszán.

Oldalak