Közlekedési baleset miatt teljes útlezárásra kell számítani Vas megyében.
Befejezték a helyszínelést a rendőrök a Józsai Pihenő közelében.
Nyíradonyban befejezték a helyszínelést a rendőrök.
Egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze az M35-ös autópályán.
Egy autóbusz először összeütközött egy személygépkocsival, majd lehaladt az út melletti szántóföldre Debrecen-Haláp és Vámospércs között.
Többek között a nyári turisztikai szezonban a Balaton-parti üdülőhelyeken látnak el bűnmegelőzési feladatokat azok a diákok, akik a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság irányítása mellett teljesítik közösségi szolgálatukat.
Ezúttal a székesfehérvári Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola, általános iskolai tanulóinál tartottak játékos bűn- és balesetmegelőzési előadásokat Fejér megyei rendőrök.
Közlekedési baleset történt Nyíradony, Acsádi úton.
Az elmúlt hetekben Csongrád megye útjain megnövekedett azon balesetek száma, amelyben motorkerékpárosok érintettek voltak.
A győri rendőröknek figyelemfelhívás volt a célja a kerékpárosok ellenőrzésével.
A 28 éves férfit az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.
Rally verseny miatt teljes útlezárás lesz a Zabar és Domaháza közötti útszakaszon 2015. május 31-én.
A rendőrök elfogták azt a fiatal férfit, aki Girincsen egy oktatási intézménybe három héten belül két alkalommal is betört.
Egy autóbusz lehaladt a szántóföldre Debrecen-Haláp és Vámospércs között.
Vádemelést javasol a Kisvárdai Rendőrkapitányság.
Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a 18 éves fiúval szemben, aki Kazincbarcikán az egyik diáktársa telefonját ellopta.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 04010/147/2006.bü. ügyben tett díjkitűzését.
A CPO-Projekt (Közösségi Rendészeti Projekt) keretében a Szegedi Rendőrkapitányság „TUDJ, hogy nemet mondhass” elnevezéssel drogprevenciós előadásokat tartott Szeged város általános és középiskolás tanulói részére.
Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2015. május 29-től május 31-ig Budapest XIV. kerületében.
A cibakházai férfi éjszakai motorozásra engedély nélkül elvitte és összetörte a segédmotoros kerékpárokat. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság vádemelést javasolt az ügyben.
Több európai országból lopott autók alkatrészeit árusította az interneten a gyanú szerint a csorvási H. Tibor (55). A Békés megyei zsaruk elfogták, és felgöngyölítették a hazai illegális értékesítőhálózatot.
Németország ideiglenesen visszaállítja a határellenőrzést schengeni belső határain.
A Mátrában eltűnt férfit Gyöngyössolymoson találták meg.
A rendőrök azonosították azt a 17 éves fiút, aki Miskolcon az elmúlt év októberében kirabolt egy idős nőt. Tornanádaskai otthonában keltették fel álmából május 20-án kora reggel.
A Jakabszállás környéki tanyák népe nemcsak saját körzeti megbízottaira, hanem a szomszéd falvakban és a Kecskeméten szolgáló zsarukra is számíthat. Ezt bizonyította egy légi megfigyeléssel kísért rendőrségi akció.
A debreceni Szépkorúak Klubjának tagjait látta el bűnmegelőzési tanácsokkal a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa.
A szentendrei rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki a gyanú szerint eltulajdonított Szentendréről egy gépkocsit.
Összesen 151, részben külföldről származó lopott személygépkocsi alkatrészeit foglalták le és 13 gyanúsítottat hallgattak ki a Békés megyei rendőrök.
Egyéves Ercsiben a helyi körzeti megbízottak népszerű kezdeményezése, A mi rendőrünk program. GPS-technikával, jelenléttel és mindenekelőtt nagy empátiával fordulnak a zsaruk a városka lakói felé.
Demonstráció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2015. május 29-én Budapest V. és VI. kerületében.

Oldalak