Bántalmazásból származó sérülések okozták egy 74 éves férfi halálát.
A borsodi nyomozók a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával ma reggel elfogták a miskolci takarékszövetkezet fegyveres rablóját.
Baleset-megelőzési tájékoztató.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a 05000/611/2014. bűnügyi szám alatt folytatott eljárásban visszavonta a Miskolcon történt takarékszövetkezeti rablás kapcsán kiadott nyomravezetői díjat.
A rendőrség a lakosság segítségét kéri a szigethalmi férfi megtalálásához.
A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri.
A téli hónapokban rövidebbek a nappalok, ráadásul köd is gyakran nehezíti a közlekedők dolgát. Ezért a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak nagy gondot kell fordítaniuk arra, hogy láthatóvá tegyék magukat.
Bűnmegelőzési bemutatót tartottak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2014. december 18-án a veszprémi Tesco Hipermarket parkolójában.
Az Ukrajnába tartók válasszák a 8-16 óra között üzemelő lónyai, a 0-24 óráig üzemelő záhonyi, tiszabecsi vagy beregsurányi közúti határátkelőhelyek valamelyikét.
Több parkoló gépkocsin is egy a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya által készített figyelemfelhívó kiadványt helyeztek el a rendőrök Debrecenben.
Befejezték a helyszínelést a 15. kilométerszelvényben.
Az éjszaka folyamán felborult egy szarvasmarhákat szállító kamion az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán, vége a félpályás lezárásnak is.
Budapest irányában kettő forgalmi sáv járható, továbbra is torlódásra kell számítani az adott szakaszon.
Együttműködés a balesetek megelőzéséért.
Budapest irányában a belső forgalmi sáv járható, torlódásra kell számítani az adott szakaszon.
Vádemelést javasol a rendőrség azzal a férfival szemben, aki egyik ismerőse miskolci házának felújítását vállalta el, azonban a rábízott építési anyagokat beépítés helyett eladta. A gyanúsított ezután két egymást követő napon is feltört egy büfét.
Több mint félszázan vehették át a részvételt igazoló certifikációt Miskolcon.
Felborult egy szarvasmarhákat szállító kamion az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán. Már a baleset helyszínén is félpályán halad a forgalom.
Személygépkocsi és tehergépjármű ütközött, egy személy életét vesztette.
A családon belüli erőszak áldozatává vált gyermekek rajzaiból rendeztek kiállítást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon a nők elleni erőszak megelőzésének világnapján, november 25-én, címe: Erőszak gyerekszemmel.
Késsel megsebesített egy horgászt, majd a felelősségre vonás elől a kétfokos vízbe ugrott egy férfi Tasson. Kihűléshez közeli állapotban volt már, amikor a zsaruk kimentették.
Győri ovisokat jutalmaztak az egyenruhások.
A kisgyermekes anya eltűnésének bejelentése után 21 órával tett beismerő vallomást a forráskúti gyilkossággal gyanúsított B. László (21).
A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött.
Felszámoltak egy háztáji droglabort a zsaruk, még mielőtt kábítószer került volna ki belőle az utcára.
Idén novemberben 8,62 százalékkal kevesebb személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, mint tavaly novemberben.
Szuperpáros. Nem szeretik, mégis így hívják őket kollégáik a hátuk mögött. Két fiatal szegedi zsaru, akiktől okkal tartanak a körözött bűnelkövetők. Megtalálják őket.
Pengével megvágta egy biztonsági őr karját egy áruházi tolvaj Budapesten. Így már rablás miatt keresték a zsaruk. Egy XXII. kerületi járőrvezetőnek és egy fiatal lánynak köszönhetően került rendőrkézre.
Vascsővel vertek agyon néhány ezer forintért egy 70 éves asszonyt Viszen. A somogyi zsaruk aprólékos nyomozással annyi bizonyítékot gyűjtöttek össze, hogy a gyanúsított belátta, hiába tagadna.
Pislogni sem volt ideje a nyíregyházi N. Sándornak (29) december 2-án kora este, olyan gyorsan rajtaütöttek a zsaruk. Bérelt házában csaknem fél kiló marihuánát és 4,2 gramm kokaint találtak.

Oldalak