22 pincét tört fel, elfogták a rendőrök

2016. 11. 12., szo - 09:09
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A tapolcai rendőrök vádemelést javasoltak egy tapolcai férfival szemben, aki hétvégi házakba tört be.

Egy 65 éves tapolcai lakos 2016. április és 2016. augusztus között összesen 22 pincét, illetve hétvégi házat tört fel a Szent György- és a Véndeki hegyen. A férfi az ingatlanokból élelmiszert, kisebb műszaki tárgyakat és televíziót lopott le több százezer forint értékben.A tapolcai lakos minden alkalommal egy-egy általa feltört épületben töltötte az éjszakát, volt ahol több napig is lakott. 

A rendőrök összehangolt akció keretében 2016. szeptember 5-én fogták el P. Imrét egy Szent György-hegy lábánál található hétvégi házban, ahová szintén betört több héttel azelőtt. A férfit a tapolcai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.  

A 65 éves tapolcai lakos ellen 16 rendbeli lopás vétség és 6 rendbeli lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.