47 perc

2016. 04. 08., p - 10:12
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a fiút, aki egy újszászi pékség elől elvitt egy gépkocsit.

Egy kétségbeesett tulajdonos kért segítséget 2016. április 6-án 23 óra 35 perckor az újszász belterületén járőröző rendőröktől, mert gépkocsiját ismeretlen elvitte. A rendőrök megállapították, hogy a tulajdonos egy pékség előtt, járó motorral hagyta pár percre gépkocsiját, amellyel az ismeretlen nagy sebességgel, világítás nélkül elhajtott. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és az eltulajdonított gépkocsi nyomába eredtek. Nem sokkal később a település határában meg is találták a gépjárművet és vezetőjét is, aki Újszász külterületén egy árokba hajtott és anyagi káros balesetet szenvedett. A rendőrök itt fogták el 2016. április 7-én 0 óra 22 perckor a 16 éves helybéli fiatalt - akiről megállapították, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel -, majd előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A fiú elmondta a rendőröknek, hogy épp Újszász belterületén kerékpározott, amikor meglátta a gépkocsit és kocsikázni támadt kedve. A Szolnoki Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.