47 perc

2016. 04. 08., p - 10:12
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a fiút, aki egy újszászi pékség elől elvitt egy gépkocsit.

Egy kétségbeesett tulajdonos kért segítséget 2016. április 6-án 23 óra 35 perckor az újszász belterületén járőröző rendőröktől, mert gépkocsiját ismeretlen elvitte. A rendőrök megállapították, hogy a tulajdonos egy pékség előtt, járó motorral hagyta pár percre gépkocsiját, amellyel az ismeretlen nagy sebességgel, világítás nélkül elhajtott. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és az eltulajdonított gépkocsi nyomába eredtek. Nem sokkal később a település határában meg is találták a gépjárművet és vezetőjét is, aki Újszász külterületén egy árokba hajtott és anyagi káros balesetet szenvedett. A rendőrök itt fogták el 2016. április 7-én 0 óra 22 perckor a 16 éves helybéli fiatalt - akiről megállapították, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel -, majd előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A fiú elmondta a rendőröknek, hogy épp Újszász belterületén kerékpározott, amikor meglátta a gépkocsit és kocsikázni támadt kedve. A Szolnoki Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.