A budaörsi rendőrök egy 40 éves férfit vettek őrizetbe

2015. 09. 09., sze - 17:03
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Sz. Attila szidalmazta az illegális bevándorlókat és az azoknak segítő személyeket.

A Budaörsi Rendőrkapitánysága Bűnügyi Osztálya folytat eljárást garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Attila 40 éves biatorbágyi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves férfi 2015. szeptember 4-én a kora délutáni órákban lépett oda az M1-M7 autópályák közös szakaszának Győr felé vezető oldalán egy kisbuszhoz.

A járművet vezető nő és utasa néhány perccel korábban az autópályán gyalogosan közlekedő illegális bevándorlók közül több személyt vett fel.  

Sz. Attila a sértetteket és a buszban ülő illegális bevándorlókat is sértegette, becsmérelte, trágár szavakkal illette és hangosan szidalmazta őket. Miközben kiabált, a kisbusz oldalát többször megütötte és arra szólította fel az illegális bevándorlókat, hogy szálljanak ki a járműből, de ha ez nem tetszik nekik, akkor kilátásba helyezte, hogy kézigránátot dob az utastérbe.

Ezt követően a helyszínről egy külföldi forgalmi rendszámú személyautóval hajtott el.

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársai az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves férfit.

Mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy Sz. Attila fegyverrel rendelkezik, ezért a budaörsi rendőrök a férfi elfogására a Terrorelhárítsi Központ műveleti egységét kérték fel.

Sz. Attilát 2015. szeptember 9-én 13 óra 45 perckor a főváros XII. kerületében elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították. A férfit a rendőrök őrizetbe vették. Elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.