A férje vitte el az asszonyt

2014. 07. 04., p - 10:19
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi szabadság megsértése miatt nyomoznak a nyíregyházi rendőrök.

A rendőrség Tevékenység- irányítási Központjába 2014. július 1-jén 18 óra 50 perckor érkezett bejelentés, hogy egy nőt érpataki lakóhelyéről külön élő férje és apósa erőszakkal ismeretlen helyre vitte. A rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves nőre érpataki otthonában tört rá a két férfi, akik akarata ellenére megragadták és a ház előtt várakozó autóba tuszkolták, majd elhajtottak. A rendőrséget a nő élettársa értesítette. A rendőrök a bejelentést követően nagy erőkkel megkezdték az adatgyűjtést, a sértett és az elkövetők felkutatását. A rendőrök 2014. július 2-án a sértettet megtalálták és biztonságba helyezték, valamint a nő férjét elfogták.

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. András 22 éves nyíregyházi lakost személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. A gyanúsított apját elfogatóparancs alapján keresi a rendőrség.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vendégségből kifosztás

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy jászapáti férfit és egy nőt, akik vendéglátójuk védekezésre képtelen állapotát kihasználva elvitték annak készpénzét és gépkocsiját. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében.