A hangos zene buktatta le őket

2014. 11. 07., p - 13:36
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Kábítószer kereskedelem miatt folytat nyomozást a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 36 éves J. László és a 29 éves H. Ferenc József ellen. A férfiak megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2014. november 5-én 2 óra körüli időben J. László lakásán 90,3 gramm fehér színű, por állagú kábítószergyanús anyagot, valamint 366,5 gramm zöld színű, növényi eredetű kábítószergyanús anyagot tartottak maguknál.

A 36 éves budapesti férfi lakásához csendháborítás bejelentése miatt mentek ki a Készenléti Rendőrség munkatársai. A rendőrök az intézkedés során figyeltek fel a konyhaasztalon lévő plasztik kártyákra, nylon tasakokra, kiszórt fehér por, és zöld növényi anyagmaradványokra. A házkutatás során előkerültek további kábítószer gyanús anyagmaradványok, a kábítószer terjesztéséhez szükséges eszközök és 46 darab neonzöld színű kábítószergyanús tabletta.

 

A gyanúsítottakat a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, és 2014. november 6-án előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuknak indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.