Anya és fia vert meg egy 11 éves gyermeket Alibánfán

2014. 11. 02., v - 08:49
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi nyomozók védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértéssel gyanúsítanak egy fiatalkorú fiút és egy 42 éves asszonyt.

A rendelkezésre álló adatok szerint két gyermek – egy 11 és egy 15 éves - 2014. október 30-án a kora esti órákban vendégségben voltak, amikor összevesztek, majd verekedtek. Az idősebb fiú a nyakánál fogva lerántotta a fiatalabbat, és meg is rugdosta. A verekedést a házigazda szakította félbe, azonban a tettlegesség nem sokkal később az utcán folytatódott, ahol botokat és köveket dobáltak. Ezután mindannyian hazaindultak, azonban a 15 éves fiú, testvére, és édesanyjuk a 11 éves gyermek után indult. Amikor utolérték a nő megpofozta a kisfiút, majd távoztak.  

A nyomozás során kiderült, hogy a két gyermek rokoni kapcsolatban áll, azonban a családok évek óta rossz viszonyban vannak.

A 11 éves fiú családja – aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett – a gyermek sérelmére elkövetett testi sértés miatt magánindítvánnyal éltek a támadók ellen.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a fiatalkorú fiú és a 42 éves édesanyja ellen.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

 

Eltiltották mégis vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.