Autóban rejtőzött el a körözött férfi - videóval

2017. 05. 19., p - 16:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Budapest XV. kerületében fogták el a rendőrök azt a férfit, aki nem kezdte meg szabadságvesztésének letöltését.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve 2017. május 19-én 3 órakor egy Budapest XV. kerületi családi ház kertjében fogta el L. Roland 21 éves budapesti férfit, aki ellen elfogatóparancsot adott ki a Fővárosi Törvényszék, mert nem kezdte meg letölteni jogerős szabadságvesztését. A nyomozók, amikor átvizsgálták a lakását és az udvart, az udvaron álló autóban elrejtőzve találták meg a férfit.

Elfogása után a férfit előállították a BRFK IV. kerületi Rendőrkapitányságra, majd a számára kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jég zúzta szét a szélvédőt

Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab törte össze egy autó szélvédőjét és sebesítette meg annak sofőrjét. A baleset az Ózd és Sajópüspöki közötti útszakaszon történt.

 

Megmentett bíbic

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai mentették meg a bajba jutott kismadarat.

 

Ismét megbújva akartak bejutni az ország területére

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két pakisztáni férfi egy szerb honosságú kamionban megbújva Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Tehergépkocsiban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy pakisztáni és egy afgán férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.