Betörtek egy debreceni hotelbe

2016. 07. 11., h - 09:30
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a két gyanúsítottat.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. július 10-én 11 óra 11 perckor egy vagyonvédelmi cég biztonsági őrének jelzése alapján a rendőrök megjelentek egy Debrecen, Kartács utcában található – jelenleg használaton kívüli – hotelnél, mivel az épületbe ismeretlenek betörtek.

A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a férfit és a nőt. Az ott tartózkodó biztonsági őr visszatartotta a két helyi lakost, akik közül a férfi beleharapott az őr combjába, hogy el tudjon menekülni. A megalapozott gyanú szerint az elkövetők a hotel egyik ablakát törték be és úgy jutottak be az épületbe, majd ott egy szatyorba összepakoltak különböző műszaki cikkeket, amelyeket el akartak lopni. A rendőrkapitányságra előállított 28 éves N. Mihályt és a 29 éves S. Kingát a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.