Bódult állapotban vezetett

2016. 12. 10., szo - 11:53
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárult a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon indult nyomozás.

A vizsgálat adatai szerint kábítószert fogyasztott egy 32 éves herendi férfi, aki gépkocsijával Balatonfőkajáron közlekedett 2016. május 8-án nem sokkal éjfél után.

Miközben a rendőri intézkedés alá vont gépkocsi vezetője és 31 éves veszprémi utasa kiszálltak a járműből, a járőrök gyanús illatot éreztek. A gépkocsi átvizsgálásakor egy gyógyszeres dobozt találtak, amelyben ismeretlen eredetű, marihuánára emlékeztető növényi anyagmaradvány volt. Előállították őket a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit.  Az orvosi vélemény és a kirendelt szakértő is megerősítette a bódult állapotot a sofőr és utasa esetében is.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon a 32 éves herendi férfi ellen kábítószer birtoklás és járművezetés bódult állapotban vétség, a 31 éves veszprémi férfi ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárás befejeződött. Az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.