Cigarettát rabolt a két tinédzser

2013. 07. 24., sze - 09:52
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség elfogta és őrizetbe vette azt a két 16 éves mátészalkai fiút, akik azért bántalmaztak egy 17 éves fiút, hogy a cigarettáját megszerezzék.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást két 16 éves mátészalkai fiú ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatal 2013. július 22-én éjszaka Mátészalkán leszólított egy 17 éves helybeli fiút és kérték, hogy adjon nekik cigarettát. A sértett a kérésüknek nem tett eleget, ezért bántalmazni kezdték, miközben továbbra is cigarettát követeltek. Miután a fiú az ütések, rúgások hatására engedelmeskedett támadói elengedték, de megfenyegették, hogy megölik ha erről bárkinek szólni mer. A rendőrség a bejelentést követően azonnal nagy erőkkel megkezdte az ismeretlen elkövetők felkutatását, és rövid időn belül még a helyszín közelében elfogták a két feltételezett gyanúsítottat. 

 

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a két gyanúsított ellen bűnügyi őrizetbe vételük mellett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pénztárcát lopott

Bíróság elé állítást javasolnak a budakeszi rendőrök egy helyi férfi ellen lopás miatt.

 

Rablás után átöltözött

Az Ózdi Rendőrkapitányság három órán belül elfogta, majd kihallgatásuk után őrizetbe vette a rablókat.