Egy cigaretta márkára szakosodott

2014. 02. 09., v - 10:05
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a fiatalt.

Az Egri Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, aki 2014.február 6-án a délutáni órákban egy egri Nemzeti Dohányboltba bemenve elterelte az eladó figyelmét és eltulajdonított tíz doboz cigarettát.

A férfi futva menekült el a helyszínről, azonban közben kilenc dobozt elejtett.

Az eljárás során felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy 2014. február 7-én, majd 8-án is hasonló módszerrel követett el lopást az ismeretlen férfi, két másik egri Nemzeti Dohánybolt sérelmére. Mindhárom esetben ugyanazon márkájú cigarettákat tulajdonított el.

Az egri nyomozók az adatgyűjtésnek köszönhetően azonosították az addig ismeretlen férfit és egri otthonából előállították a rendőrkapitányságra.

A 23 éves V. Zoltán ellen – őrizetbe vétele mellett - üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Egri Rendőrkapitányság, továbbá kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Unokája rabolta ki a nagymamát

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták azt a fiatalembert, aki bevásárlásból hazafelé tartó nagymamájától erőszakkal elvette ötszáz forintját.

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.