Egy óra alatt három autót tört fel

2016. 04. 13., sze - 09:02
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A nőt egy napon belül elfogták a VIII. kerületi rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat K. Alexandra 24 éves budapesti lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2016. április 9-én 3 óra és 4 óra 15 perc közötti időben három autót tört fel Budapest VIII. kerületében.

K. Alexandra – a kocsik ablakát betörve – rádiós magnót és különböző szerszámokat tulajdonított el, valamint egy alkalommal értékszerzés nélkül távozott a helyszínről.

Később, 2016. április 9-én 18 óra 30 perckor a járőrök figyeltek fel a nőre, amikor a Budapest VIII., Illés utcában az ott parkoló autókat próbálta kinyitni. K. Alexandrát a helyszínen elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. április 12-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.