Ékszereket loptak

2013. 08. 01., cs - 09:22
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetben P. Krisztián és M. László.

A megalapozott gyanú szerint a csongrádi Jókai utca egyik ékszerboltjába ment P. Krisztián 2013. július 31-én.  A 19 éves szentesi lakos ékszervásárlási szándékot színlelve arra kérte az eladót, hogy vegye ki a vitrinből az ékszereket tartó tálcát. Ekkor lépett be az üzletbe P. Krisztián társa, aki egy óvatlan pillanatban megragadta az aranygyűrűket tartó tálcát, majd kirohant az üzletből. Erőszak és dulakodás nem történt. A tolvajt az ékszerbolttól nem messze a 41 éves M. László várta, akivel elmenekültek a helyszínről.

A Csongrádi Rendőrkapitányság egyenruhásai a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek és elfogták P. Krisztiánt, valamint a széles körű adatgyűjtés eredményeként néhány órán belül szentesi otthonából előállították M. Lászlót. Mindkét elkövetőt őrizetbe vette a Csongrádi Rendőrkapitányság és lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellenük. Harmadik társukat keresi a rendőrség.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.