Elásta az eltulajdonított pénztárgépet

2017. 03. 17., p - 11:29
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúböszörményi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy takarmányboltból és egy étteremből több értéktárgyat is ellopott.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást – őrizetbe vétele mellett – K. Sándor helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2017. március 15-én éjszaka a gyanúsított besurrant egy hajdúböszörményi étterembe, ahonnan ellopott egy pénztárgépet, konyhai eszközöket és több élelmiszert. A helyi rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek az elkövető azonosítása és felkutatása érdekében. Ennek során a nyomozók megtekintették a vendéglátóhely kamerafelvételeit is, amelyeken látható volt a símaszkot viselő férfi. A rendőrök 2017. március 16-án azonosították K. Sándort, akit otthonában elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A 45 éves férfinél a házkutatáskor a kertben elásva találták meg a nyomozók az eltulajdonított pénztárgépet, míg a házban a konyhai eszközöket és az élelmiszereket. A megalapozott gyanú szerint a helyi lakos korábban egy hajdúböszörményi takarmányboltba is betört. A házkutatás során a rendőrök megtalálták az onnan ellopott tárgyakat is. K. Sándor beismerő vallomást tett.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást 2017. március 17-én befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Hercegszántónál

Afgán állampolgárnak vallotta magát az az illegális migráns, aki Hercegszántónál jogellenesen akart az országba bejutni.

 

Határsértők Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.