Elcsalták és kirabolták

2016. 01. 10., v - 08:19
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Pásztón két nő bántalmazott egy férfit, és elvették a pénzét. A rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 és 32 éves nőt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a mentőszolgálat diszpécsere tett bejelentést 2016. január 8-án 15 óra 20 perckor, miszerint Pásztón egy férfit ismeretlen személyek bántalmaztak. A helyszínre érkező rendőrök a rendelkezésre álló adatok alapján megállapították, hogy a bejelentést megelőzően az egyik pásztói italboltból a sértettet két nő egy építés alatt álló családi házba csalt.

 

Az ingatlanban a férfit több alkalommal megütötték, lefogták, majd a ruházatát átkutatatták, a zsebéből az abban talált készpénzét kivették, mellyel a helyszínről távoztak. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói széles körű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. L.-né 24 éves salgótarjáni és K. A.-né 32 éves pásztói lakost.

A rendőrök a 24 éves nőt és társát a rendőrkapitányságra előállították, rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyári nagyüzem

Akad terület, ahol nyáron uborkaszezon van – a rendőrségi munka nem ilyen. A bűn­üldözésben akkor indul a nagyüzem, amikor bűnözés üti fel a fejét. Június derekán a hajdúsági nyomozók három városban három férfit egymással összefüggő cselekmények elkövetése miatt fogtak el.

 

Ügyeltek a biztonságra

Csúcsrendezvényt biztosítottak a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság (BVRK) beosztottai július 14-én a magyar tengeren.

 

Nyugalom Dunakeszin

Olyan, mint egy fővárosi külső kerület, pedig belső agglomeráció. A Dunakanyar kapuja, ugyanakkor közvetlen a kapcsolata a IV. és a XV. kerülettel. Vidék is meg nem is, önálló város több köldökzsinórral Budapesthez kötve.

 

Baleset a 45-ös számú főúton Szentesnél

Személyi sérüléses baleset miatt teljes útlezárás van érvényben a 45-ös számú főút 33-as kilométerszelvényében. A rendőrök a forgalmat Mindszent és Derekegyház felé terelik.

 

Európai szintű biztosítás

Egy ezreket megmozgató sportrendezvény rendőri biztosítása akkor igazán sikeres, ha a végén nem kell beszámolnia a zsaruknak egyetlen rendkívüli eseményről sem.

 

Pályán a zsaruk

Folytatták a zsaruk az M5-ös autópálya Bács-Kiskun megyéhez tartozó szakaszának ellenőrzését.