Elcsalták és kirabolták

2016. 01. 10., v - 08:19
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Pásztón két nő bántalmazott egy férfit, és elvették a pénzét. A rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 24 és 32 éves nőt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a mentőszolgálat diszpécsere tett bejelentést 2016. január 8-án 15 óra 20 perckor, miszerint Pásztón egy férfit ismeretlen személyek bántalmaztak. A helyszínre érkező rendőrök a rendelkezésre álló adatok alapján megállapították, hogy a bejelentést megelőzően az egyik pásztói italboltból a sértettet két nő egy építés alatt álló családi házba csalt.

 

Az ingatlanban a férfit több alkalommal megütötték, lefogták, majd a ruházatát átkutatatták, a zsebéből az abban talált készpénzét kivették, mellyel a helyszínről távoztak. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A Pásztói Rendőrkapitányság nyomozói széles körű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. L.-né 24 éves salgótarjáni és K. A.-né 32 éves pásztói lakost.

A rendőrök a 24 éves nőt és társát a rendőrkapitányságra előállították, rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az utcán bántalmazta

A Dabasi Rendőrkapitányság Örkényi Rendőrőrs nyomozói vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy tatárszentgyörgyi férfi ellen.

 

Lopás miatt keressük

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.