Elfogás Újpesten

2016. 09. 04., v - 15:09
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Néhány percen belül elfogták a rendőrök azt a nőt, aki egy idős, mozgáskorlátozott férfi lakásából lopott.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. szeptember 4-én a délelőtti órákban a Budapest IV., Megyeri úton lévő egyik lakásba egy nő bement és az ott lakó idős férfinak ruhaneműt kínált eladásra. Miután elutasító választ kapott, távozott a lakásból. A tulajdonos ezt követően vette észre, hogy a szobában lévő asztalról hiányzik a pénztárcája, benne irataival és készpénzével. A sértett kiment az utcára és az ott elhaladó rendőrjárőrnek elmondta a lopást, valamint személyleírást adott a nőről. Ennek alapján öt percen belül a Budapest IV., Aschner Lipót téren az egyenruhások elfogták a 62 éves román állampolgárságú nőt és nála megtalálták a sértett pénztárcáját, iratait és készpénzét, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Vele szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.