Elfogott tiszaújvárosi díler

2017. 06. 12., h - 14:35
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Tiszaújvárosban fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószert szerzett meg és adott tovább. A díler többek között a hűtőben, a tojások mellé is rejtett el drogot.

Kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Csaba 36 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. június 9-ét megelőzően különféle kábítószereket szerzett meg, majd értékesített tovább a településen.

A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt. A rendőrök a férfinél tartott házkutatáson a különféle kábítószereken túl a terjesztésükhöz szükséges tároló tasakokat, mérleget is lefoglaltak.

 

A házkutatást követően a rendőrök a férfit előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bográcsban az alkohol

A gyanúsított öt alkalommal tört be az étterembe, a bajai rendőrök elfogták és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Elfogás két napon belül

A nyomozók őrizetbe vették azt a fiút, aki Miskolc belvárosában egy szóváltás után megvágta vitapartnerének arcát.

 

Mobilt és pénztárcát zsákmányoltak

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatal lányt, akik erőszakkal vették el alkalmi ismerősük mobiltelefonját és pénztárcáját Makón. Rablás miatt kell felelniük.

 

Puszta kézzel kifeszítette

A gyanúsított egy személyautóból akart pénzt szerezni. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.