Elfogott tiszaújvárosi díler

2017. 06. 12., h - 14:35
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Tiszaújvárosban fogták el azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint kábítószert szerzett meg és adott tovább. A díler többek között a hűtőben, a tojások mellé is rejtett el drogot.

Kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Sz. Csaba 36 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. június 9-ét megelőzően különféle kábítószereket szerzett meg, majd értékesített tovább a településen.

A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt. A rendőrök a férfinél tartott házkutatáson a különféle kábítószereken túl a terjesztésükhöz szükséges tároló tasakokat, mérleget is lefoglaltak.

 

A házkutatást követően a rendőrök a férfit előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Három férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.