Elfogták az ékszerbolti rabló nőt

2017. 05. 19., p - 18:51
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A police.hu-n közzétett videó alapján ismerték fel azt a nőt, aki kirabolt egy XIX. kerületi ékszerboltot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. Gáborné 44 éves budapesti nő ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2017. május 3-án 12 óra 5 perckor bement egy kispesti ékszerboltba, ahol vásárlást színlelt, majd az eladót egy késsel megfenyegette és az ékszerek átadására kényszerítette.

Egy ismeretlen telefonáló a rendőrség honlapjára feltöltött videó alapján 2017. május 18-án bejelentést tett a Tevékenység-irányítási Központba, hogy felismerte L. Gábornét. A kispesti rendőrök a bejelentés után megjelentek a nő lakcímén és a házkutatás során megtalálták az elkövetéskor viselt ruhát, hátizsákot és a zsebkést is.

A BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a nőt elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsokat akart Magyarországra csempészni

Egy bolgár férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.