Elszórt bizonyítékok

2015. 08. 24., h - 13:10
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyorsan megtalálták az elkövetőt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított R. Alex ellen.

 

A 18 éves kecskeméti férfi a gyanú szerint 2015. augusztus 23-án 0 óra 30 perc és 8 óra közötti időben Kecskeméten, a Hetény vezér utca egyik ingatlanán lévő melléképületekből fagyasztott húsokat, észkert, porcelánokat és egyéb használati tárgyakat lopott el.

A helyszín elhagyása közben az elkövető feltehetően elesett kerékpárjával és egy pár fülbevalót és összetört porcelántárgyakat hagyott hátra. A kiérkező rendőrök megtalálták az elszórt tárgyakat, ami a gyanúsított házához vezette őket. A házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott tárgyak egy részét.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi továbbá két helyre is betört. Az egyik ingatlanból egy fényképezőgépet tulajdonított el, míg a másik házból - mivel megzavarták - nem tudott semmit sem elvinni.

R. Alex gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmények elkövetését elismerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közúti szűrés

Öt ittas sofőr okozott közúti közlekedési balesetet Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az év harminchetedik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

Betörés közben érték tetten

A gödöllői rendőrök egy 19 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban több betörést is elkövetett Gödöllő és Bag területén.

 

Kamionban bújt meg

Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Más bankkártyáját használta

Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 37 éves nemesszalóki lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Baleset az M6-os autópályán

Ercsi térségében szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi, ezért a főváros felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra kell számítani.