Elszórt bizonyítékok

2015. 08. 24., h - 13:10
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyorsan megtalálták az elkövetőt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított R. Alex ellen.

 

A 18 éves kecskeméti férfi a gyanú szerint 2015. augusztus 23-án 0 óra 30 perc és 8 óra közötti időben Kecskeméten, a Hetény vezér utca egyik ingatlanán lévő melléképületekből fagyasztott húsokat, észkert, porcelánokat és egyéb használati tárgyakat lopott el.

A helyszín elhagyása közben az elkövető feltehetően elesett kerékpárjával és egy pár fülbevalót és összetört porcelántárgyakat hagyott hátra. A kiérkező rendőrök megtalálták az elszórt tárgyakat, ami a gyanúsított házához vezette őket. A házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott tárgyak egy részét.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi továbbá két helyre is betört. Az egyik ingatlanból egy fényképezőgépet tulajdonított el, míg a másik házból - mivel megzavarták - nem tudott semmit sem elvinni.

R. Alex gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmények elkövetését elismerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.