Elszórt bizonyítékok

2015. 08. 24., h - 13:10
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyorsan megtalálták az elkövetőt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított R. Alex ellen.

 

A 18 éves kecskeméti férfi a gyanú szerint 2015. augusztus 23-án 0 óra 30 perc és 8 óra közötti időben Kecskeméten, a Hetény vezér utca egyik ingatlanán lévő melléképületekből fagyasztott húsokat, észkert, porcelánokat és egyéb használati tárgyakat lopott el.

A helyszín elhagyása közben az elkövető feltehetően elesett kerékpárjával és egy pár fülbevalót és összetört porcelántárgyakat hagyott hátra. A kiérkező rendőrök megtalálták az elszórt tárgyakat, ami a gyanúsított házához vezette őket. A házkutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott tárgyak egy részét.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi továbbá két helyre is betört. Az egyik ingatlanból egy fényképezőgépet tulajdonított el, míg a másik házból - mivel megzavarták - nem tudott semmit sem elvinni.

R. Alex gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmények elkövetését elismerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Kampf Szabolcsot

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 29 éves férfi eltűnésének ügyében.

 

Postán akart rabolni

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy boldogi férfi ellen. A Gödöllői Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Talicskába pakolt a tolvaj

A 30 éves férfi egy hétvégi házba tört be. A balmazújvárosi rendőrök rövid időn belül elfogták.