Emberölés Ipolyvecén-Videó

2015. 05. 20., sze - 11:12
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a 40 éves nőt, aki 2013 őszén élettársa apjára gyújtotta a házat.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Cs. Mónika 40 éves ipolyvecei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2013. november 16-án az esti órákban egy ipolyvecei családi házban keletkezett tűz következtében egy férfi életét vesztette. A tűzesettel kapcsolatban bűncselekmény elkövetésére utaló adatok merültek fel, ezért 2015. április 21-én a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

Az eljárás jelenlegi adatai alapján, a tűzeset napján - a közösen lakott ingatlanban - a gyanúsított és az élettársának édesapja között hangos szóváltás alakult ki, melyet követően a 40 éves nő a házban szándékosan tűzet okozott, majd a helyszínről az alvó férfit magára hagyva távozott.

A rendőrök 2015. május 19-én lakhelyén elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki Cs. Mónikát, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.  A hatóság a 40 éves nőt őrizetbe vette, és kezdeményezték előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségen.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életveszélyesen megsebesítette volt barátnőjét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei kevesebb mint egy óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki életveszélyes sérülést okozott volt párjának. A BRFK emberölés kísérlete miatt folytat nyomozást a 38 éves férfival szemben.

 

Elfajult testvéri vita

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki egy vitát követően megszúrta fivérét Hejőkeresztúron.