Emberölés kísérlet Nógrádban

2015. 03. 27., p - 18:13
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nő gyújtotta meg a szoba berendezési tárgyait Nógrád községben, és megpróbálta idős édesanyját is az épületben tartani.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 43 éves nógrádi nő ellen.   

A jelenlegi adatok alapján 2015. március 27-én 10 óra 45 perc körüli időben a 43 éves nő és idős édesanyja között nógrádi családi házukban hangos szóváltás alakult ki.  Ezt követően a nő az egyik szoba berendezési tárgyait meggyújtotta feltehetően azzal a szándékkal, hogy saját maga és édesanyja halálát okozza. Ezt követően édesanyját megpróbálta megakadályozni abban, hogy az égő lakásból távozzon. Ennek ellenére az idős asszony a házból mégis kijutott és segítséget hívott, míg a lányát a tűzoltók kimentették, és a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.