Erőszakkal vette el családjától a pénzt

2015. 07. 28., k - 15:26
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykátai rendőrök őrizetbe vették a rablással gyanúsított 28 éves férfit.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Pál 28 éves tápiószelei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az elmúlt években rendszeresen úgy szerzett pénzt alkoholra, hogy a vele együtt élő húgát és édesapját megfenyegette, valamint több alkalommal bántalmazta. A gyanúsított 2015 júliusában, miután testvére nem adott neki pénzt, rátörte a szobaajtót és egy üvegdarabbal megfenyegette a nőt. A megfélemlített sértettet édesapja védte meg.

A 25 éves nő 2015. július 27-én 16 óra körüli időben egy rokonától kért segítséget, mivel a bátyja ismét megfenyegette őket. A család rokona bejelentést tett a rendőrségen.

A nagykátai rendőrök D. Pált a lakásban elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

A férfi ellen a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közös szolgálat

A Simontornyai Rendőrőrs egyenruhásai a Tamási kistérség polgárőreivel együtt láttak el közös járőrszolgálatot Ozorán.

 

Vitt mindent

A tarnabodi férfit őrizetbe vették a rendőrök.

 

A türelmetlenség hibához vezet

Szabálysértési eljárást kezdeményeztek a járőrök egy sofőr ellen, aki Miskolcon a Mátyás király úton személygépkocsijával több kiemelt szabálysértést követett el.