Evett, ivott a betörő

2013. 07. 25., cs - 06:57
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a helyszínen elfogták a tolvajt.

Feldúlt állapotban találta táti pincéjét tulajdonosa 2013. július 24-én reggel. A polcokról több üveg szeszesital és élelmiszer is hiányzott. Mindenhol üvegszilánkok hevertek, és a korábban a falon lévő trófeára is törötten talált rá. A behatoló a tulajdonos kiérkezésekor is a pincében volt. Kiderült, hogy a 30 éves nő az egész éjszakát ott töltötte, közben elfogyasztott mindent, amit ott talált. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták G. Hajnalkát, és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A táti nő ellen kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.