Festék és gipsz

2015. 04. 28., k - 15:49
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogta a rendőrség azt a fiatalkorút, aki két gyermekkorú társával festéket és gipszet tulajdonított el egy baktakéki családi házból.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 17 éves baktakéki fiúval szemben.

A rendőrségre 2015. április 21-én 9 óra 50 perckor érkezett bejelentés, hogy egy baktakéki, lakatlan családi ház padlását ismeretlenek kibontották, majd a mennyezetről leereszkedve a lakásból festéket és építési gipszet tulajdonítottak el.

A rendőrök azonnal megtették az elsődleges intézkedéseket, melynek eredményeként a bejelentéstől számított hat órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével három helyi fiú gyanúsítható.

A trió 17 éves tagját a nyomozók elfogták és az Encsi Rendőrkapitányságra előállították, aki kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte, míg két 12 éves társával szemben a rendőrök gyermekvédelmi intézkedést kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Huszonhét határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.