Garázdaság Szekszárdon

2015. 01. 25., v - 08:00
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A dulakodás során egy balta is kézbe került.

Szekszárdon 2014. szeptember 21-én 7 órakor a belvárosban két autós összeszólalkozott, majd a járműveikből kiszállva dulakodni kezdtek. Az egyik férfi az autója csomagtartójából egy baltát vett elő, majd azzal támadt ellenfelére, aki kézzel védte magát. A szerszám végül a földre került, és a dulakodásnak két biztonsági őr végett vetett. A dulakodásban nem sérült meg senki. Az őrök a támadót visszatartották, majd értesítették a rendőrséget. A rendőrök a 61 éves szekszárdi M. Jánost gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított a cselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet. A rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi már régóta haragos viszonyban állt egymással.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást 2015. január 19-én befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal a Szekszárdi Járási ügyészségnek átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Kampf Szabolcsot

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 29 éves férfi eltűnésének ügyében.

 

Postán akart rabolni

Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy boldogi férfi ellen. A Gödöllői Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Talicskába pakolt a tolvaj

A 30 éves férfi egy hétvégi házba tört be. A balmazújvárosi rendőrök rövid időn belül elfogták.