Gázolajjal teli kannával oldott kereket

2013. 07. 17., sze - 12:25
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Megbukott, mert felismerték a körzeti megbízottak.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 2013. május 29-én történt eset kapcsán jogtalan behatolással, szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A kesznyéteni körzeti megbízottak hajnali két óra körüli időben észlelték, hogy a település egyik mezőgazdasági telephelyére bemászó férfi a nyitott épületéből egy 25 literes gázolaj-kannát tulajdonít el. A kerékpárral elmenekülő ismeretlen személyben az egyenruhások S. László 45 éves helyi lakost vélték felfedezni, akinek kerékpárját és az olajjal telt kannát a férfi ismerősének garázsából foglalták le a bűnügyi szemle során.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben folytatott nyomozást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Tiszaújvárosi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.