Hasba szúrta ismerősét

2016. 04. 30., szo - 09:51
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök őrizetbe vették azt a 36 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint szóváltás közben egy késsel megszúrta vitapartnerét.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. Sándor 36 éves karancskeszi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2016. április 29-én 18 óra és 19 óra közötti időben karancslapujtő belterületén, az utcán – előzetes szóváltást követően – dulakodni kezdett ismerősével, majd vitapartnerét egy késsel, több alkalommal megszúrta. A sértett a bántalmazás következtében - az előzetes orvosi vélemény alapján - súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Sándort beazonosították, egy órán belül karancslapujtő belterületén elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya - szakértők bevonásával - folytatja a további eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Műszaki mentés miatt teljes az útlezárás az M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kövegy közelében, ahol korábban anyagi káros baleset történt.

 

Felgyújtotta a nagyszülei házát

A rendőrök őrizetbe vették azt a perkupai fiatalembert, aki bosszúból felgyújtotta a nagyszülei házát, majd több hozzátartozóját is megfenyegette.