Hónapok óta árulták a drogot

2015. 01. 25., v - 09:18
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Kábítószer terjesztés miatt őrizetben a család három tagja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat Ny. István 59 éves, Ny. Istvánné 57 éves és Ny. István 34 éves budapesti lakosokkal szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és a nő a 2015. január 22-e előtti időszakban egy Budapest VIII. kerületi ingatlanban kábítószert árusított.

A nyomozók a lakásban 2015. január 22-én házkutatást tartottak, melynek során kábítószergyanús anyagokat, és készpénzt találtak.

A férfiakat és a nőt a rendőrök a helyszínen elfogták, a VIII. kerületi rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták. Ezt követően őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.