Internetes átverés

2014. 02. 05., sze - 10:02
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrádi Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zárt le a napokban vádemelési javaslattal.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves miskolci férfi az egyik apróhirdetési oldalon kínált eladásra mobiltelefonokat. A hirdetésére ketten jelentkeztek, akik előzetes egyeztetés után átutalták a gyanúsítottnak a készülékek vételárát és a postaköltséget is kifizették. A csomagban azonban a telefonok helyett fólia, rongydarab, malter és vakolat érkezett.

Egy másik sértett táncos előadást rendelt a terhelttől, aminek az árát utalással előre kifizette. A megrendelt előadást a férfi nem teljesítette, a korábbi elérhetőségét megszüntette és az összeget nem juttatta vissza.

A nyomozók a beszerzett adatok alapján beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható E-N. Róbertet, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.