Javítóintézetbe került

2015. 03. 24., k - 08:03
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Zsarolás bűntett elkövetésével gyanúsít egy 15 éves fiút az Oroszlányi Rendőrkapitányság.

Az oroszlányi nyomozók 2015. március 20-án állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként egy 15 éves oroszlányi fiatalt. A gyanúsított hónapokon át zsarolta iskolatársát. Pénzt követelt tőle és többször bántalmazta is. A sértett megelégelte a folyamatos zaklatást és feljelentést tett a rendőrségen. Gyanúsítotti kihallgatásán a fiú részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy mivel pénzt csak egy alkalommal kapott a sértettől és akkor is mindössze ezer forintot, folyamatosan félelemben tartotta iskolatársát és további bántalmazást helyezett kilátásba az újabb és újabb összeg reményében. A 15 éves oroszlányi fiút az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette, kezdeményezésére pedig a bíróság elrendelte a fiatalkorú javítóintézetbe történő elhelyezését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Pénzt lopott, elfogták

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai a rédicsi határátkelőhelynél igazoltatták a lopással gyanúsított 56 éves szlovén férfit.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.