Kábítószer a kabátzsebben

2015. 01. 25., v - 09:53
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 40 éves férfit fogtak el Bátonyterenyén a rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 40 éves fóti férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottat 2015. január 23-án 14 óra körüli időben az egyik bátonyterenyei parkolóban a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai ellenőrizték, akitől a ruházat átvizsgálás során - a kabátjának zsebéből - egy önzáró nejlontasak került elő, melyben 89,40 gramm tömegű fehér színű kristályos anyag volt. A megtalált és lefoglalt tasak tartalma az előzetes szakértői vizsgálat alapján kábítószernek minősül.  A rendőrök a 40 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.