Kábítószer-kereskedők őrizetben

2017. 06. 19., h - 12:41
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök Debrecenben elfogták azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársainak olyan információ jutott a tudomására, amely alapján azonosítottak három debreceni lakost, akik összefüggésbe hozhatóak kábítószer-kereskedelemmel.

A nyomozók a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival összehangolt akció keretein belül 2017. június 17-én elfogták S. Tibort, K. Márkot és O. Gergőt, akik a megalapozott gyanú szerint Debrecenben kábítószergyanús növényi anyagot és fehér port rendszeresen árusítottak. A rendőrök a gyanúsítottaktól több száz adag kábítószergyanús növényi származékot, valamint marihuánát és amfetamint foglaltak le.

A beszerzett adatok alapján a nyomozók további öt, fogyasztással gyanúsított debreceni lakost fogtak el és állítottak elő a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A nyomozóhatóság a 36 éves K. Márkot és a 20 éves O. Gergőt bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával, a három férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntett, míg az öt fogyasztóval szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam