Kábítószer-kereskedők őrizetben - fotókkal

2017. 02. 10., p - 04:46
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak a hódmezővásárhelyi rendőrök egy 49 éves nőt, aki fiával együtt árulta a drogot a városban. A rendőrök a szegedi terjesztőt is elfogták.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói együttműködve a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály nyomozóival 2017. február 8-án 15 órakor a hódmezővásárhelyi autóbusz-állomáson elfogtak egy 49 éves nőt, valamint 23 éves fiát. A két gyanúsított autóbusszal érkezett vissza a városba Szegedről, miután ott 40 grammnyi marihuánát vásároltak abból a célból, hogy azt tovább értékesítsék többek között gyermek- és fiatalkorú személyeknek.

A hódmezővásárhelyi nyomozók 2017. február 9-én 10 órakor Szegeden elfogták azt a 20 éves férfit, akitől anya és fia a kábítószert vásárolta.

Ellenük kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök mindhárom terheltet őrizetbe vették. Anyát és fiát – ügyészi indítványra – a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.