Kábítószerrel kereskedett a család - videóval - Frissítve

2016. 03. 06., v - 11:43
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök több mint fél millió forint készpénzt és 30 gramm kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le. Előzetes letartóztatásban az elkövetők.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat F. Pál 48 éves, F. Angéla 21 éves és Cs. Angéla 42 éves budapesti lakosokkal szemben kábítószer-kereskedelem bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három tagú család az elmúlt egy évben kábítószerrel kereskedett a Budapest XX., Erdő utcai lakásukban. F. Pál szerezte be az árut, majd a két nő kisebb, eladási mennyiségekre adagolta és azokat alufóliába, illetve kis műanyag tasakokba csomagolva értékesítette.

A gyanúsítottakat a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai 2016. március 2-án 14 óra 36 perckor egy Budapest XX., Erdő utcai lakásban elfogták, előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A férfi és a két nő ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök több mint fél millió forint készpénzt, valamint a házkutatáskor - az elsődleges szakértői vélemény szerint - 30 gramm amfetamint és marihuánát találtak és foglaltak le.

Velük szemben - őrizetbe vételük mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.