Karókkal verekedtek Zalaszentgróton

2013. 10. 29., k - 07:32
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Hat gyanúsítottja van a csoportos garázdaságnak.

Vádemelési javaslattal zárta a Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a nyomozást, amelyet csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

A gyanú szerint hat fiatalember 2012. szeptember 30-án hajnalban Zalaszentgróton egy szórakozóhely előtti téren összeverekedett. A fiatalok néhány perccel korábban a közeli diszkóban történt nézeteltérés miatt estek egymásnak, és karókkal ütötték egymást. A keszthelyi járőrök megállapították, hogy a garázdálkodó fiatalok a tér díszfáinak karóival és a padok ülőlapjának lefeszített léceivel bántalmazták egymást. A rendőrök a hat fiatalt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyik gyanúsított elmondta a rendőröknek, hogy a verekedés egy lány miatt történt.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság a 17 éves Ó. T. -vel, a 22 éves U. Attilával, a 19 éves B. Cristopherrel, a 26 éves K. Leonárddal, a 20 éves R. Ágostonnal és a 23 éves B. Ádámmal szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Keszthelyi Járási Ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hazavitték a rendőrök

A tatabányai járőrök 15 percen belül megtalálták azt az idős férfit, aki lakásáról ismeretlen helyre távozott.

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.