Két vasat tartott a tűzben - videóval

2014. 08. 15., p - 09:16
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az asszonyok elvették, a rendőrök visszaadták a komáromi sértett személygépkocsiját.

Szerelemre vágyott egy komáromi férfi. Az internetet hívta segítségül, hogy társra találjon. Az egyik internetes társkeresőn megismerkedett a 29 éves ecsegi Cs. Nikolettával. A sértett két hónapon át levelezett a hölggyel és ígéretet tett neki, ha Németországból hazaérkezik, találkozik vele. Nikolettával 2014. augusztus 12-ére beszélt meg randevút a férfi. Egy Pest melletti faluban találkoztak, onnan indultak tovább Komáromba. 2014. augusztus 13-án a városban a pár kettévált, a sértett egy másik nővel is találkozni akart, mielőtt visszautazik Németországba. A beszélgetést követően a sértett visszatért komáromi szálláshelyére, ahol a délután elfogyasztott alkohol hatására elfáradt és aludni tért. 22 óra körüli időben ébredt fel a hotelszobában, de akkor Cs. Nikolettát már nem találta ott, ahogy az ablakon át kinézve autóját sem látta a parkolóban.

 

Kiderült, hogy Cs. Nikoletta a férfi híváslistáját áttekintve megtalálta annak az asszonynak a telefonszámát, akivel a férfi aznap délután beszélgetett. A két nő a hotelszobában találkozót beszélt meg, majd a 46 éves szlovákiai I. Mónika magához vette a sértett személygépkocsiját és Cs. Nikolettával szlovákiai otthonába hajtott. A két nő 2014. augusztus 14-én délelőtt visszavitte az autót a hotelhoz. Ott fogták el őket a komáromi rendőrök. Gyanúsítotti kihallgatásán Cs. Nikoletta elmondta, hogy a férfi munkát és házasságot ígért neki, de újdonsült párja folyamatos sms üzenetei gyanút ébresztettek benne. Felhívta azt a számot, melyre a férfi az üzeneteket küldte. A vonal másik végén I. Mónika jelentkezett be. Gyorsan kiderült, hogy a sértett mindkettőjükkel elhitette a szerelmet. A két nő megbeszélte, hogy szembesítik tettével a férfit, ezért találkoztak 2014. augusztus 13-án a hotelszobában. A sértett lebuktatása elmaradt, mert addigra a férfi olyan mélyen aludt, hogy nem tudtak beszélni vele. Cs. Nikoletta és I. Mónika ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, a férfinek pedig a nyomozók 2014. augusztus 14-én visszaadták autóját.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segített

Szabadnapos rendőrt értesített egy sértett, akinek nyitva hagyott autójából ellopták pénztárcáját, benne személyes irataival és készpénzével Mezőkövesden.