Kirabolt egy idős asszonyt Baktalórántházán

2016. 04. 15., p - 04:12
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsítottat a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 12 éves baktalórántházi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a fiú, 2016. április 14-én 14 óra körüli időben egy baktalórántházi gyógyszertárból távozó asszony után ment és miközben elhaladt mellette kitépte a kezében tartott táskáját és elszaladt. Egy helybeli fiú látta, hogy mi történt és azonnal az elkövető után eredt, akitől visszaszerezte a néni táskáját, a benne lévő gyógyszerekkel és készpénzzel. A földön fekvő 70 éves asszony segítségére sietett egy szolgálatot teljesítő közterület- felügyelő és egy városőr is, akik miután felsegítették és autójukba ültették a támadó után eredtek. A férfiak a feltételezett elkövetőt még a közelben elfogták és ezután értesítették a rendőrséget. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút előállították a rendőrőrsre, gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vitt, amit a raktárban talált

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki többek között kézi szerszámgépeket és szerszámokat vitt el egy építési területről Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba negyvennégy határsértő Csongrád megyében. A rendőrök harminckilenc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, öt személyt pedig elfogtak, akiket előállítottak, majd átadtak a román hatóságoknak.