Kitartottság és kerítés - videóval

2016. 08. 22., h - 12:30
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Kitartottság bűntett és kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt került előzetes letartóztatásba a szolnoki páros.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kerítés bűntett, valamint kitartottság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Olivér szolnoki tartózkodási helyű és K. Renáta szolnoki lakos ellen.
A megalapozott gyanú szerint a férfi és élettársa egy nő prostitúciós tevékenységhez nyújtott segítséget. Az internetes hirdetésre érkező hívásokat fogadták, a találkozókat leszervezték, amelyhez egy szolnoki lakásban helyszínt is biztosítottak.  Közreműködésükért pénzt kértek.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogták a gyanúsítottakat. A Szolnoki Rendőrkapitányság rendőrei őrizetbe vették a párost, akiket az illetékes járásbíróság 2016. augusztus 20-án előzetes letartóztatásba helyezett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset az M7-es autópályán

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítani az M7-es autópályán, Székesfehérvár külterületén.