Körözött a falon túl

2013. 11. 05., k - 11:12
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Szobájának falába vájt járatot egy elfogatóparancs alatt álló férfi Ózdon.

Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa 2013. október 31-én információkat szerzett egy körözött férfi hollétével kapcsolatosan. A járőr kollégáival az ismert címre érkezett, majd az ajtót nyitó nőt kérdezték férje tartózkodási helyéről. Az asszony a rendőröknek állította, hogy házastársa Budapesten tartózkodik és már régen nem látta őt.

 

A rendőrök a beszerzett adatok birtokában módszeresen átkutatták a házat. Ennek eredményeként az egyik szobában a fotel mögött egy körülbelül 40 X 40 centiméteres lyukat fedeztek fel a falon. A rendőrök a résen átbújva egy másik ingatlanba jutottak, ahol elfogták a 46 éves L. Sándort, akivel szemben garázdaság és zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Pénzt lopott, elfogták

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai a rédicsi határátkelőhelynél igazoltatták a lopással gyanúsított 56 éves szlovén férfit.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.