„Kristállyal” kereskedtek

2015. 12. 16., sze - 08:13
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint H. Zoltán a korábban már elfogott társaival együtt fiatalkorúknak árult kábítószert.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Mihály 43 éves és H. Mihályné 44 éves helyi lakosok ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a pár 2015 nyarától vásárolt kábítószert Fejér megyéből, majd az anyagot kunszentmiklósi otthonukban eladták fiatalkorú vásárlóiknak. A gyanúsítottak ingatlanjában 2015. november 4-én megtartott házkutatás során a nyomozók alufóliába csomagolva fehér színű kristályos anyagot találtak, amely az igazságügyi vegyészszakértő megállapításai alapján kábítószernek minősül.

A nyomozás adatai szerint a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő párnak volt egy társa is, aki szintén drogot árult a helyi fiataloknak. Mivel H. Zoltán ismeretlen helyen tartózkodott és a felkutatása nem vezetett eredményre, ezért a nyomozók elfogatóparancsot bocsátottak ki vele szemben. A körözött férfit 2015. december 14-én 14 óra 20 perckor a kunszentmiklósi rendőrök információi alapján Ercsiben fogták el a Gárdonyi Rendőrkapitányság Ercsi Rendőrőrs járőrei.

 

A kunszentmiklósi férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Pénzt lopott, elfogták

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai a rédicsi határátkelőhelynél igazoltatták a lopással gyanúsított 56 éves szlovén férfit.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.