Lebukott a betörő

2017. 06. 12., h - 09:22
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy mátraverebélyi családi házba tört be az a 20 éves férfi, akit a rendőrök beazonosítottak és elfogtak.

A rendőrségre 2017. június 4-én érkezett a bejelentés, miszerint egy mátraverebélyi családi házba ismeretlen tettes betört és onnan különféle kézi szerszámgépet és további használati tárgyakat tulajdonított el.

A rendőrök a nyomozás adatai alapján megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 20 éves helyi férfi gyanúsítható megalapozottan.

A jelenlegi adatok alapján a férfi a bejelentést megelőzően a ház ablakát betörte, majd onnan egy ütvefúrót, vésőgépet,vésőket, pisztolyfúrót, televíziót és egy laptopot tulajdonított el. A ház melléképületeiből gázpalackot és kerékpárt lopott el a helyi lakos.

A rendőrök a 20 éves férfit 2017. június 11-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A rendőrök az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.

 

Felismeri?

A monori rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás feltételezett elkövetőjének azonosításához.