Lebukott a betörő

2017. 06. 12., h - 09:22
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy mátraverebélyi családi házba tört be az a 20 éves férfi, akit a rendőrök beazonosítottak és elfogtak.

A rendőrségre 2017. június 4-én érkezett a bejelentés, miszerint egy mátraverebélyi családi házba ismeretlen tettes betört és onnan különféle kézi szerszámgépet és további használati tárgyakat tulajdonított el.

A rendőrök a nyomozás adatai alapján megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 20 éves helyi férfi gyanúsítható megalapozottan.

A jelenlegi adatok alapján a férfi a bejelentést megelőzően a ház ablakát betörte, majd onnan egy ütvefúrót, vésőgépet,vésőket, pisztolyfúrót, televíziót és egy laptopot tulajdonított el. A ház melléképületeiből gázpalackot és kerékpárt lopott el a helyi lakos.

A rendőrök a 20 éves férfit 2017. június 11-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A rendőrök az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bográcsban az alkohol

A gyanúsított öt alkalommal tört be az étterembe, a bajai rendőrök elfogták és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Elfogás két napon belül

A nyomozók őrizetbe vették azt a fiút, aki Miskolc belvárosában egy szóváltás után megvágta vitapartnerének arcát.

 

Mobilt és pénztárcát zsákmányoltak

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatal lányt, akik erőszakkal vették el alkalmi ismerősük mobiltelefonját és pénztárcáját Makón. Rablás miatt kell felelniük.

 

Puszta kézzel kifeszítette

A gyanúsított egy személyautóból akart pénzt szerezni. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.