Leitatták – fotókkal frissítve

2017. 05. 24., sze - 15:48
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A jánoshalmi rendőrök pár órán belül elfogták azt a három helyi férfit, akik a gyanú szerint előbb leitatták, majd elvették a sértett közel 4,5 millió forintját.

 

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Jánoshalma Rendőrőse nyomozást rendelt el kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

 

Egy 44 éves helyi férfi feljelentést tett a rendőrőrsön, miszerint ismeretlen tettesek 2017. május 22. 14 óra és május 23. 9 óra között otthonából hozzávetőleg 4,5 millió forintot loptak el. Az ismeretlen elkövetők kihasználták azt, hogy sértett egyik ismerősével és további két ismeretlen személlyel együtt italozott a lakásában és elaludt.

 

A bevezetett rendőri intézkedéseknek köszönhetően a bejelentést követő pár órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 42 éves, 26 éves és 23 éves jánoshalmi férfiakat. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottak előbb italoztak a sértettel, majd a ház átkutatása során megtalálták a pénzt, amit magukkal vittek. A házkutatások során a jánoshalmi rendőrök az ellopott pénz egy részét megtalálták és visszaadták a sértettnek. A három gyanúsítottat őrizetbe vették a nyomozók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kína, Hollandia, Csehország, Budapest

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben három férfi a külföldről beszerzett drogot internetes oldalakon kínálta eladásra, majd azokat postai úton küldte a vevőknek.