Leitatták – fotókkal frissítve

2017. 05. 24., sze - 15:48
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A jánoshalmi rendőrök pár órán belül elfogták azt a három helyi férfit, akik a gyanú szerint előbb leitatták, majd elvették a sértett közel 4,5 millió forintját.

 

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Jánoshalma Rendőrőse nyomozást rendelt el kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

 

Egy 44 éves helyi férfi feljelentést tett a rendőrőrsön, miszerint ismeretlen tettesek 2017. május 22. 14 óra és május 23. 9 óra között otthonából hozzávetőleg 4,5 millió forintot loptak el. Az ismeretlen elkövetők kihasználták azt, hogy sértett egyik ismerősével és további két ismeretlen személlyel együtt italozott a lakásában és elaludt.

 

A bevezetett rendőri intézkedéseknek köszönhetően a bejelentést követő pár órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 42 éves, 26 éves és 23 éves jánoshalmi férfiakat. A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsítottak előbb italoztak a sértettel, majd a ház átkutatása során megtalálták a pénzt, amit magukkal vittek. A házkutatások során a jánoshalmi rendőrök az ellopott pénz egy részét megtalálták és visszaadták a sértettnek. A három gyanúsítottat őrizetbe vették a nyomozók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a Bitcoin vételárát

Befejezték a nyomozást a várkerületi rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki bitcoint akart eladni ismerősének, de helyette a vételárát lopta el.

 

Visszapillantó – „üveges”- tekintet

Egy ózdi férfi ittasan nekihajtott egy rendőrautónak, amelyet követően intézkedés alá vonták a járőrök, majd másnap újra kiszűrték a forgalomból, mivel ismételten ittasan vezetett, ráadásul jogosítvány nélkül.

 

Táskát lopott

Az érdi rendőrök azonosították és elfogták a gyanúsítottat.