Lezárt ügy: Elfogták a betörőt

2017. 05. 20., szo - 09:00
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúnánási rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy polgári lakóházba.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 26 éves gyanúsítottal szemben.

Egy nő tett feljelentést a rendőrségen 2017. május 13-án arról, hogy polgári ingatlanjába betörtek és műszaki cikkeket, fémhulladékokat, étkészletet, valamint tisztálkodási szereket loptak el. A rendőrök a helyszínen adtagyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A rendőrök a helyi lakost az otthonában elfogták, majd a Polgári Rendőrőrsre előállították. A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást 2017. május 18-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betört a templomba

A rákosmentei nyomozók a hátrahagyott nyomokból azonosították, majd elfogták a férfit.

 

Járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az abaújszántói lakáshoz, ahonnan füst áramlott az ablakból.

 

Torlódás az M0-ás autóúton

Egy műszaki hibás jármű miatt több kilométeres torlódás alakult ki az autóút Ráckevei (soroksári) Duna-ágat átívelő szakaszán.

 

Megütötte a nővért

Egy nagymama megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegettek egy nővért Miskolcon.

 

Karácsonyi lézerfény

A sértett jó helyzetfelismerésének köszönhetően a rendőrök percek alatt elfogták a tolvajokat Fegyverneken.