Lezárt ügyek: Napszemüvegben vízórát lopni

2015. 10. 16., p - 10:21
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki a csokvaományi élelmiszerüzlet vízóráját ellopta. A kiömlő vízsugár lesodorhatta a tolvaj napszemüvegét, amit a helyszínen hagyott.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság M. L. 34 éves csokvaományi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. augusztus 6-án 18 óra után leszerelte a helyi élelmiszerüzlet vízóráját. A férfi jellegzetes formájú napszemüvegét a kiömlő vízsugár lesodorhatta, így az leesett a földre, amit a zsákmányával együtt távozó tolvaj a helyszínen hagyott. Az ott felejtett szemüveg alapján rövid idő alatt azonosított, majd elfogott 34 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

 

Az ügyben indított nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat határsértő Szatymaz közelében

A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.