Lopott autóval okoztak balesetet a betörők

2016. 10. 08., szo - 13:51
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Csajágon csúszott árokba egy lopott személygépkocsival három férfi, akiket a rendőrök egy órán belül elfogtak.

Egy csajági közlekedési baleset helyszínére tartottak a rendőrök 2016.október 6-án hajnalban, amikor útközben három fiatal férfira figyeltek fel, akik a település külterületén gyalogoltak az út mellett. Az igazoltatásukkor nem tudtak elszámolni a náluk lévő női táskával, ékszerrel, karórával és készpénzzel, ráadásul egyikük más személy adatait adta meg a járőröknek, ezért mindhármukat előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra. A rendőrök rövid idő alatt kiderítették, hogy a két pétfürdői, valamint a  mezőszentgyörgyi férfi az árokba csúszott gépkocsit és a náluk talált értékeket egy siófoki autókereskedésből lopták el, ahová előző éjszaka törtek be. A nyomozók a házkutatások során a siófoki betörésből származó műszaki cikkeket - laptopokat, hangfalakat, tabletet - foglaltak le, amiket még aznap visszaadtak a tulajdonosnak.

A 19 éves, a 25 éves és a 21 éves gyanúsítottakat őrizetbe vették a balatonalmádi rendőrök, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. október 7-én elrendelt. Ellenük a Balatonalmádi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.     

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.