Majdnem elsodorta, majd bántalmazta

2016. 02. 17., sze - 09:23
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a budapesti férfit, aki autójával majdnem elsodort egy szabályosan közlekedő gyalogost, majd bántalmazta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást K. Róbert 40 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. február 15-én 8 óra körüli időben a Budapest XV., Kolozsvár utca és Körvasút sor kereszteződésében, a gyalogátkelőhelyen közlekedési vitába keveredett a sértettel, aki szabályosan akart átkelni az úttesten, de a férfi az általa vezetett gépjárművel majdnem elsodorta. A sértett ráütött K. Róbert autójára. Ezt követően a férfi kiszállt a gépkocsiból és dulakodni kezdett a sértettel, akit több alkalommal bántalmazott, majd távozott a helyszínről. A sértett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök K. Róbertet 2016. február 15-én 17 óra 30 perckor a Budapest XV. kerületi lakcímén elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Vele szemben - szabadlábon hagyása mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az ünnepi hétvégén is sokan szabálytalankodtak

A rendőrök az ellenőrzések alkalmával 150 jogsértővel szemben intézkedtek. Várdombon olyan járművezetővel is találkoztak az egyenruhások, aki a megengedett 50 km/h helyett 115 km/h-s sebességgel közlekedett.