Megöléssel fenyegetett

2016. 01. 16., szo - 12:41
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök 3 órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

Egy helyi nő tett feljelentést 2016. január 14-én a Tiszakécske Rendőrőrsön arról, hogy élettársa megöléssel fenyegette meg őt és három közös gyermeküket.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015 nyara óta B. Attila több alkalommal kijelentette otthonában, hogy a párja és közte megromlott viszony miatt a családjával és magával is végezni fog.

A rendőrőrs munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték a feltételezett elkövető felkutatását. Az egyenruhások 2016. január 14-én 13 órakor Tiszakécskén ellenőriztek egy személygépkocsit, amelyet B. Attila vezetett. A rendőri intézkedés során a férfival szemben az ittas járművezetés gyanúja is felmerült, ezért a 43 éves helyi lakost a járőrök előállították.

A nyomozók a feltételezett elkövetőt zaklatás bűntett és járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyári nagyüzem

Akad terület, ahol nyáron uborkaszezon van – a rendőrségi munka nem ilyen. A bűn­üldözésben akkor indul a nagyüzem, amikor bűnözés üti fel a fejét. Június derekán a hajdúsági nyomozók három városban három férfit egymással összefüggő cselekmények elkövetése miatt fogtak el.

 

Ügyeltek a biztonságra

Csúcsrendezvényt biztosítottak a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság (BVRK) beosztottai július 14-én a magyar tengeren.

 

Nyugalom Dunakeszin

Olyan, mint egy fővárosi külső kerület, pedig belső agglomeráció. A Dunakanyar kapuja, ugyanakkor közvetlen a kapcsolata a IV. és a XV. kerülettel. Vidék is meg nem is, önálló város több köldökzsinórral Budapesthez kötve.

 

Baleset a 45-ös számú főúton Szentesnél

Személyi sérüléses baleset miatt teljes útlezárás van érvényben a 45-ös számú főút 33-as kilométerszelvényében. A rendőrök a forgalmat Mindszent és Derekegyház felé terelik.

 

Európai szintű biztosítás

Egy ezreket megmozgató sportrendezvény rendőri biztosítása akkor igazán sikeres, ha a végén nem kell beszámolnia a zsaruknak egyetlen rendkívüli eseményről sem.

 

Pályán a zsaruk

Folytatták a zsaruk az M5-ös autópálya Bács-Kiskun megyéhez tartozó szakaszának ellenőrzését.