Megöléssel fenyegetett

2016. 01. 16., szo - 12:41
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök 3 órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

Egy helyi nő tett feljelentést 2016. január 14-én a Tiszakécske Rendőrőrsön arról, hogy élettársa megöléssel fenyegette meg őt és három közös gyermeküket.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015 nyara óta B. Attila több alkalommal kijelentette otthonában, hogy a párja és közte megromlott viszony miatt a családjával és magával is végezni fog.

A rendőrőrs munkatársai a bejelentést követően azonnal megkezdték a feltételezett elkövető felkutatását. Az egyenruhások 2016. január 14-én 13 órakor Tiszakécskén ellenőriztek egy személygépkocsit, amelyet B. Attila vezetett. A rendőri intézkedés során a férfival szemben az ittas járművezetés gyanúja is felmerült, ezért a 43 éves helyi lakost a járőrök előállították.

A nyomozók a feltételezett elkövetőt zaklatás bűntett és járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt helyre tört be idén

A jánoshalmi rendőrök őrizetbe vették a lopásokkal megalapozottan gyanúsítható férfit.

 

Állatkínzó sertésszállítás

Raktérbe zsúfolt sertéseket szállított négy román férfi, akikkel szemben a rendőrség állatkínzás miatt folytat büntetőeljárást.