Megöléssel fenyegette a családját

2016. 03. 23., sze - 07:36
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyöngyösi férfit elfogták a rendőrök.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított Cs. László 39 éves gyöngyösi lakos ellen, aki a gyanú szerint 2016. március 21-én - a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján - szerelemféltésből megfenyegette saját feleségét és annak vélt szeretőjét.

A férfi gyöngyösi lakásukban egy engedély nélkül tartott lőfegyverrel a kezében kiabálva fenyegetőzött, majd egy alkalommal egy lövést is leadott, amely sérülést nem okozott.

Hozzátartozói végül lenyugtatták a férfit, majd órákkal az esetet követően bejelentést tettek a rendőrségre.

A kiérkező egyenruhások a férfit elfogták és előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol ellene - őrizetbe vétele mellett - emberölés előkészülete bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, lőfegyverrel visszaélés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

A férfival szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív értéket mutatott, így ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt is eljárás indult.

A nyomozóhatóság egyben kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.