Mind a négy támadó rendőrkézen

2016. 01. 25., h - 10:09
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Újabb két elkövetőt számoltattak el a rendőrök a Balassa Bálint utcai támadás ügyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat Cs. Ákos 35 éves, B. Sándor 28 éves budapesti és H. Árpád 19 éves ráckevei lakossal szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, valamint J. Valter 33 éves budapesti lakossal szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, továbbá súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a négy férfi 2016. január 22-én 23 óra 50 perc körüli időben a Budapest XVIII., Balassa Bálint utcában szóváltásba keveredett egy ott parkoló gépjárműben várakozó sofőrrel, majd bántalmazták. A bűncselekmény szemtanúi értesítették a rendőrséget. A támadók a rendőrök kiérkezése előtt elmenekültek a helyszínről.

A BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei Cs. Ákost néhány percen belül a helyszín közelében, míg J. Valtert hajnalban lakcímén elfogták, majd előállították a kerületi kapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A másik két férfit a nyomozók beazonosították, majd B. Sándort és H. Árpádot gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően őrizetbe vették.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfival szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.